Begeleiders WoonZ!nnig

Rick & Marissa


Wij zijn Rick & Marissa Boekamp. Wij zijn de zorgboer en zorgboerin van Z!N Zorgboerderij.

Z!N Zorgboerderij heeft op 1 juni 2013 haar deuren officieel geopend als zorgboerderij en kinderboerderij. In het tabblad ‘Foto’s’ kunt u de verbouwing van de boerderij tot zorgboerderij vinden. Wij vinden het van belang dat de boerderij overzichtelijk en gestructureerd is omdat dit ten goede komt aan onze deelnemers. Z!N Zorgboerderij is een kleinschalige zorgboerderij waarbij persoonlijke aandacht een hoge prioriteit heeft.

Rick heeft de opleiding ‘Detail handel niveau 4’ afgerond en is sinds 2013 volledig aan het werk op de boerderij. Marissa heeft de opleiding ‘Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4’ afgerond. Na deze opleiding heeft zij de opleiding ‘Docent Beeldende Kunst en Vormgeving’ op ArtEZ hogeschool voor de kunsten afgerond. Hiermee is zij eerstegraads docent in de beeldende vakken.

Merel

Hoi! Mijn naam is Merel Boomsma Beekhuis en ik ben 30 jaar oud. Ik woon in Emmeloord samen met mijn man Erik en dochtertje Lisa. In mijn vrije tijd speel ik graag een bordspel met vrienden en lees een boek met een kop thee op de bank Werken bij Woonz!nnig is fantastisch! Ik ben sinds 1 oktober 2019 hier aan de slag. Door de meiden ben ik met open armen ontvangen. Als je een dienst alleen aan het werk bent, helpen en denken ze graag met je mee. Je kunt dan denken aan tafeldekken, koken of de vaatwasser uitpakken. Prachtig om dit zo te zien. Zelf ga ik graag met de meiden naar buiten; Spelen in de speeltuin, aan de wandel in het Kuinrebos of op ons het terras van een kopje thee/koffie drinken en babbelen over dingen die ze beleven.

Lianne

Ik ben Lianne, ik ben 33 jaar en woon met mijn man en kinderen in Vollenhove.

In 2020 heb ik de overstap gemaakt van een expertisecentrum voor jonge kinderen, naar de jong volwassen doelgroep. In mei 2020 ben ik als assistent woonbegeleider aan het werk gegaan bij WoonZ!Nnig.

Ik vind het erg leuk om met de meiden te werken. Om ze te begeleiden bij de dagelijkse dingen, ze te stimuleren in hun zelfstandigheid en ze in hun kracht te zetten.

Annita

Mijn naam is Annita Koning Weijs, ik ben sinds februari 2021 werkzaam bij Woonz!nnig. Met ons team en de 5 bewoonsters vormen we een “gezin”. We proberen een zo goed mogelijk thuis aan de 5 meiden te geven. Het is fijn om voor de meiden een veilige omgeving te creëren .

We helpen de meiden met de alledaagse dingen en op vrije dagen en in het weekend hebben we leuke gezamenlijke activiteiten, dit is de ene keer een spelletje doen of een knutselwerkje maken en de andere keer gaan we erop uit; een wandeling maken in het bos of een kopje koffie drinken op een terras.

En één keer per jaar gaan we op bewonersvakantie, erg leuk om leuk te zien hoe de meiden in een andere omgeving hun structuur los kunnen laten en kunnen genieten van de uitstapjes. Sinds mei 2022 ben ik teamleidster, een leuke baan met veel uitdagingen waar ik veel energie voor terug krijg.

Patricia

Hallo ik zal mij voorstellen, ik heet Patricia Boes, ben 44 jaar jong en woon in Vollenhove. Ik heb een dochter van bijna 20 jaar (eind augustus) en woon al mijn hele leven in Vollenhove. Ik heb hiervoor 21 jaar in de ouderenzorg gewerkt met heel veel plezier, maar de laatste tijd wilde ik toch heel wat anders gaan doen en toe kwam dit op mijn pad wat ik ook heel erg leuk vindt en met veel plezier doe. 

Ik ben een levensgenieter ik doe graag leuke dingen met mijn vriendinnen en vrienden, zoals een dagje naar Friesland b.v. om daar rond te kijken en dingen te beleven. Maar op vakantie gaan vindt ik ook fijn ( wie niet haha) uit eten of naar de bioscoop of een dagje sauna ook erg fijn.

Graag hoor en zie ik jullie om verder kennis te maken.

Met vriendelijke groet,
Patricia.

Luciëne

Hallo, mijn naam is Luciëne Timmerman-Arp en ik woon met mijn man en twee kinderen in Nijetrijne. Waar ik erg van kan genieten zijn; zingen, wandelen en fietsen, maar ik speel ook graag een spel en vind het fijn om tijd met mijn gezin door te brengen.

Ruim vijftien jaar ben ik werkzaam geweest in de ouderenzorg, daar was ik activiteitenbegeleidster op de algemene AB, op diverse (doel)groepen en binnen de Welzijn.

En dan nu de overstap naar assistent woonbegeleidster bij Woonz!nnig. Voor mij een fijne nieuwe uitdaging. Het mogen helpen met de ontwikkeling naar zelfstandigheid van 5 prachtige dames in de bloei van hun leven, hoe bijzonder is dat? Mijn motto is dan ook…

Doe een dansje en geniet

Geef nooit op, maar zing een lied

Lach, ontwikkel je eigen ik met goede moed

Blijf vooral jezelf

Zoals jij bent, zo is het goed!

Grietje

Hallo

Ik ben Grietje Giezen en werk hier sinds september  2022.
Ben geboren en getogen in het mooie Ter apel,  en woon sinds kort in Echten .
Ik ben 54 jaar heb 3 kinderen en woon samen.
Ik kom uit de zorg en had zin in een nieuwe uitdaging dus dat werd “woonzinnig”.
Hoe bijzonder dat je een huishouden draait met 5 dames in de bloei  van hun leven die ons nodig hebben voor structuur begeleiding en een stukje opvoeding.

Groetjes Grietje.

Josien

Hallo, mijn naam is Josien, ik ben 21 jaar en woon in Creil.
Ik heb de opleiding maatschappelijke zorg gedaan op de Friese poort in Emmeloord.
Ik ben net klaar met school en ik ben sinds 2022 aan de slag gegaan bij Woonz!nnig.
Een hele leuke werkplek met een gezellige sfeer en leuke bewoonsters die je overal bij willen helpen.

Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te voetballen.
Dit doe ik bij het gezellige combinatie team van RKO/Creil dames 1.
Daarnaast kijk ik graag een serie of ga ik lekker op stap met vrienden en vriendinnen.