Begeleiders WoonZ!nnig

Rick & Marissa


Wij zijn Rick Boekamp en Marissa Daniëls. Wij zijn de zorgboer en zorgboerin van Z!N Zorgboerderij.

Z!N Zorgboerderij heeft op 1 juni 2013 haar deuren officieel geopend als zorgboerderij en kinderboerderij. In het tabblad ‘Foto’s’ kunt u de verbouwing van de boerderij tot zorgboerderij vinden. Wij vinden het van belang dat de boerderij overzichtelijk en gestructureerd is omdat dit ten goede komt aan onze deelnemers. Z!N Zorgboerderij is een kleinschalige zorgboerderij waarbij persoonlijke aandacht een hoge prioriteit heeft.

Rick heeft de opleiding ‘Detail handel niveau 4’ afgerond en is sinds 2013 volledig aan het werk op de boerderij. Marissa heeft de opleiding ‘Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4’ afgerond. Na deze opleiding heeft zij de opleiding ‘Docent Beeldende Kunst en Vormgeving’ op ArtEZ hogeschool voor de kunsten afgerond. Hiermee is zij eerstegraads docent in de beeldende vakken.

Leonie

Ik ben Leonie van der Laan. Ik ben 29 jaar oud en ik woon samen met mijn man en kinderen in Heereveen. 
Ik werk vanaf juni 2017 als assistent woonbegeleider bij WoonZ!nnig.
Leuke werksfeer, mooie werkomgeving en lieve meiden die er wonen. 

Merel

Hoi! Mijn naam is Merel Boomsma Beekhuis en ik ben 30 jaar oud. Ik woon in Emmeloord samen met mijn man Erik en dochtertje Lisa. In mijn vrije tijd speel ik graag een bordspel met vrienden en lees een boek met een kop thee op de bank Werken bij Woonz!nnig is fantastisch! Ik ben sinds 1 oktober 2019 hier aan de slag. Door de meiden ben ik met open armen ontvangen. Als je een dienst alleen aan het werk bent, helpen en denken ze graag met je mee. Je kunt dan denken aan tafeldekken, koken of de vaatwasser uitpakken. Prachtig om dit zo te zien. Zelf ga ik graag met de meiden naar buiten; Spelen in de speeltuin, aan de wandel in het Kuinrebos of op ons het terras van een kopje thee/koffie drinken en babbelen over dingen die ze beleven.

Mendy

Hoi! Mijn naam is Mendy Mooiweer. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in het mooie Kraggenburg.
Tijdens mijn studie Pedagogiek heb ik het werk in de gehandicaptenzorg ontdekt. Sinds de start van WoonZ!Nnig in 2017 ben ik werkzaam op deze leuke woonlocatie. Het is heerlijk om met de meiden die hier wonen de dagelijkste routine te doorlopen en op vrije dagen tijd te maken voor leuke activiteiten en/of uitjes.
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn man en dochters en met vriendinnen. Daarnaast lees ik ook graag een broek en vind ik het heerlijk om een wandeling in de natuur te maken.

Lianne

Ik ben Lianne, ik ben 33 jaar en woon met mijn man en kinderen in Vollenhove.

In 2020 heb ik de overstap gemaakt van een expertisecentrum voor jonge kinderen, naar de jong volwassen doelgroep. In mei 2020 ben ik als assistent woonbegeleider aan het werk gegaan bij WoonZ!Nnig.

Ik vind het erg leuk om met de meiden te werken. Om ze te begeleiden bij de dagelijkse dingen, ze te stimuleren in hun zelfstandigheid en ze in hun kracht te zetten.

Annita

Hallo, mijn naam is Annita Koning-Weijs, ik woon in Luttelgeest met mijn man en 2 kinderen. Ik ben 51 jaar en werk sinds februari 2021 bij Woonzinnig. Ik kom uit de detailhandel waar ik nu ook nog werkzaam ben en was niet bekend te werken met deze doelgroep.

Het heeft mij enorm verrast hoe leuk ik dit werk vind. Het is voor mij enorm uitdagend , leerzaam en een prachtige manier om mezelf te ontwikkelen. De meiden heb ik al snel in mijn hart gesloten ze zijn altijd bereid om mij te helpen. Ik vind het leuk om met ze naar buiten te gaan, het Kuinderbos is vlakbij waar we kunnen lopen of fietsen .en daarnaast is dit natuurlijk een prachtige werkplek.