cartes de visite

Begeleiders WoonZ!nnig

Joke

Mijn naam is Joke de Winter, ik ben 58 jaar en ben getrouwd met Nico. Ik werk vanaf het begin met heel veel plezier bij WoonZ!nnig als assistent woonbegeleider. Daarnaast heb ik mijn eigen kindercoachpraktijk aan huis in Emmeloord. 

Leonie

Ik ben Leonie van der Laan. Ik ben 29 jaar oud en ik woon samen met mijn man en kinderen in Heereveen. 
Ik werk vanaf juni 2017 als assistent woonbegeleider bij WoonZ!nnig.
Leuke werksfeer, mooie werkomgeving en lieve meiden die er wonen. 

Merel

Hoi! Mijn naam is Merel Boomsma Beekhuis en ik ben 30 jaar oud. Ik woon in Emmeloord samen met mijn man Erik en dochtertje Lisa. In mijn vrije tijd speel ik graag een bordspel met vrienden en lees een boek met een kop thee op de bank Werken bij Woonz!nnig is fantastisch! Ik ben sinds 1 oktober 2019 hier aan de slag. Door de meiden ben ik met open armen ontvangen. Als je een dienst alleen aan het werk bent, helpen en denken ze graag met je mee. Je kunt dan denken aan tafeldekken, koken of de vaatwasser uitpakken. Prachtig om dit zo te zien. Zelf ga ik graag met de meiden naar buiten; Spelen in de speeltuin, aan de wandel in het Kuinrebos of op ons het terras van een kopje thee/koffie drinken en babbelen over dingen die ze beleven.

Mendy

Hoi! Mijn naam is Mendy Mooiweer. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in het mooie Kraggenburg.
Tijdens mijn studie Pedagogiek heb ik het werk in de gehandicaptenzorg ontdekt. Sinds de start van WoonZ!Nnig in 2017 ben ik werkzaam op deze leuke woonlocatie. Het is heerlijk om met de meiden die hier wonen de dagelijkste routine te doorlopen en op vrije dagen tijd te maken voor leuke activiteiten en/of uitjes.
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn man en dochters en met vriendinnen. Daarnaast lees ik ook graag een broek en vind ik het heerlijk om een wandeling in de natuur te maken.