Begeleiders WoonZ!nnig

Rick & Marissa


Wij zijn Rick & Marissa Boekamp. Wij zijn de zorgboer en zorgboerin van Z!N Zorgboerderij.

Z!N Zorgboerderij heeft op 1 juni 2013 haar deuren officieel geopend als zorgboerderij en kinderboerderij. In het tabblad ‘Foto’s’ kunt u de verbouwing van de boerderij tot zorgboerderij vinden. Wij vinden het van belang dat de boerderij overzichtelijk en gestructureerd is omdat dit ten goede komt aan onze deelnemers. Z!N Zorgboerderij is een kleinschalige zorgboerderij waarbij persoonlijke aandacht een hoge prioriteit heeft.

Rick heeft de opleiding ‘Detail handel niveau 4’ afgerond en is sinds 2013 volledig aan het werk op de boerderij. Marissa heeft de opleiding ‘Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4’ afgerond. Na deze opleiding heeft zij de opleiding ‘Docent Beeldende Kunst en Vormgeving’ op ArtEZ hogeschool voor de kunsten afgerond. Hiermee is zij eerstegraads docent in de beeldende vakken.

Lianne

Ik ben Lianne, ik ben 33 jaar en woon met mijn man en kinderen in Vollenhove.

In 2020 heb ik de overstap gemaakt van een expertisecentrum voor jonge kinderen, naar de jong volwassen doelgroep. In mei 2020 ben ik als assistent woonbegeleider aan het werk gegaan bij WoonZ!Nnig.

Ik vind het erg leuk om met de meiden te werken. Om ze te begeleiden bij de dagelijkse dingen, ze te stimuleren in hun zelfstandigheid en ze in hun kracht te zetten.

Annita

Mijn naam is Annita Koning Weijs, ik ben sinds februari 2021 werkzaam bij Woonz!nnig. Met ons team en de 5 bewoonsters vormen we een “gezin”. We proberen een zo goed mogelijk thuis aan de 5 meiden te geven. Het is fijn om voor de meiden een veilige omgeving te creëren .

We helpen de meiden met de alledaagse dingen en op vrije dagen en in het weekend hebben we leuke gezamenlijke activiteiten, dit is de ene keer een spelletje doen of een knutselwerkje maken en de andere keer gaan we erop uit; een wandeling maken in het bos of een kopje koffie drinken op een terras.

En één keer per jaar gaan we op bewonersvakantie, erg leuk om leuk te zien hoe de meiden in een andere omgeving hun structuur los kunnen laten en kunnen genieten van de uitstapjes. Sinds mei 2022 ben ik teamleidster, een leuke baan met veel uitdagingen waar ik veel energie voor terug krijg.

Patricia

Hallo ik zal mij voorstellen, ik heet Patricia Boes, ben 44 jaar jong en woon in Vollenhove. Ik heb een dochter van bijna 20 jaar (eind augustus) en woon al mijn hele leven in Vollenhove. Ik heb hiervoor 21 jaar in de ouderenzorg gewerkt met heel veel plezier, maar de laatste tijd wilde ik toch heel wat anders gaan doen en toe kwam dit op mijn pad wat ik ook heel erg leuk vindt en met veel plezier doe. 

Ik ben een levensgenieter ik doe graag leuke dingen met mijn vriendinnen en vrienden, zoals een dagje naar Friesland b.v. om daar rond te kijken en dingen te beleven. Maar op vakantie gaan vindt ik ook fijn ( wie niet haha) uit eten of naar de bioscoop of een dagje sauna ook erg fijn.

Graag hoor en zie ik jullie om verder kennis te maken.

Met vriendelijke groet,
Patricia.

Luciëne

Hallo, mijn naam is Luciëne Timmerman-Arp en ik woon met mijn man en twee kinderen in Nijetrijne. Waar ik erg van kan genieten zijn; zingen, wandelen en fietsen, maar ik speel ook graag een spel en vind het fijn om tijd met mijn gezin door te brengen.

Ruim vijftien jaar ben ik werkzaam geweest in de ouderenzorg, daar was ik activiteitenbegeleidster op de algemene AB, op diverse (doel)groepen en binnen de Welzijn.

En dan nu de overstap naar assistent woonbegeleidster bij Woonz!nnig. Voor mij een fijne nieuwe uitdaging. Het mogen helpen met de ontwikkeling naar zelfstandigheid van 5 prachtige dames in de bloei van hun leven, hoe bijzonder is dat? Mijn motto is dan ook…

Doe een dansje en geniet

Geef nooit op, maar zing een lied

Lach, ontwikkel je eigen ik met goede moed

Blijf vooral jezelf

Zoals jij bent, zo is het goed!

Josien

Hallo, mijn naam is Josien, ik ben 21 jaar en woon in Creil.
Ik heb de opleiding maatschappelijke zorg gedaan op de Friese poort in Emmeloord.
Ik ben net klaar met school en ik ben sinds 2022 aan de slag gegaan bij Woonz!nnig.
Een hele leuke werkplek met een gezellige sfeer en leuke bewoonsters die je overal bij willen helpen.

Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te voetballen.
Dit doe ik bij het gezellige combinatie team van RKO/Creil dames 1.
Daarnaast kijk ik graag een serie of ga ik lekker op stap met vrienden en vriendinnen.

Annemieke

mijn naam is Annemieke van der Bijl en ik ben 47 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in Lemmer. in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Verder hou ik van Muziek luisteren, van het leven te genieten en met vrienden leuke dingen te doen.

Na ruim 26 jaar gewerkt te hebben bij een bloemenwinkel was ik toe aan iets nieuws en kwam ik terecht bij Woonz!nnig waar ik sinds december 2023 werk. Ik doe dit werk met veel plezier omdat de sfeer heel gezellig is zowel met de meiden als met de collega’s. Naast mijn werk bij Woonz!nnig werk ik ook nog als overledenenverzorgster.

Malou

Hoi allemaal,

Mijn naam is Malou Pot,  ik ben 31 jaar en kom uit Sint Jansklooster. Hier woon ik samen met mijn man en twee kinderen.

Sinds twee maanden ben ik werkzaam bij WoonZ!Nnig. Ik ben nu 11 jaar werkzaam binnen deze sector en heb met verschillende doelgroepen mogen kennis maken en werken. ‘Begeleiden’ is iets wat ik met liefde doe en waar mijn passie ligt.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten, ik hou van ondernemen, sporten en reizen maken.