Begeleiders Dagbesteding

Rick & Marissa


Wij zijn Rick & Marissa Boekamp. Wij zijn de zorgboer en zorgboerin van Z!N Zorgboerderij.

Z!N Zorgboerderij heeft op 1 juni 2013 haar deuren officieel geopend als zorgboerderij en kinderboerderij. In het tabblad ‘Foto’s’ kunt u de verbouwing van de boerderij tot zorgboerderij vinden. Wij vinden het van belang dat de boerderij overzichtelijk en gestructureerd is omdat dit ten goede komt aan onze deelnemers. Z!N Zorgboerderij is een kleinschalige zorgboerderij waarbij persoonlijke aandacht een hoge prioriteit heeft.

Rick heeft de opleiding ‘Detail handel niveau 4’ afgerond en is sinds 2013 volledig aan het werk op de boerderij. Marissa heeft de opleiding ‘Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4’ afgerond. Na deze opleiding heeft zij de opleiding ‘Docent Beeldende Kunst en Vormgeving’ op ArtEZ hogeschool voor de kunsten afgerond. Hiermee is zij eerstegraads docent in de beeldende vakken.

Klaasje

Mijn naam is Klaasje, samen met mijn man woon ik in Vollenhove en heb ik 2 dochters. Ondertussen werk ik al weer een paar jaartjes bij Z!N zorgboerderij. Naast het harde werken, lachen we met elkaar en hebben we veel plezier met en van ons werk. Wat ik belangrijk vind is dat de deelnemers na een dag op de boerderij terug kunnen kijken op een gezellige en leerzame dag. Dit creëren we door creatieve opdrachten, het verzorgen van dieren, verkoop in de winkel en andere verschillende werkzaamheden op de boerderij. Het werk met de cliënten doe ik met veel plezier en ik kijk uit naar nog meer Z!Nnige jaren!

Lianne

Hoi, ik ben Lianne. Sommigen zullen mij misschien al wel kennen of gezien hebben. Sinds mei 2020 werk ik bij Woonzinnig. Na de zomervakantie ben ik ook op de maandag gestart bij Z!N. De combinatie en afwisseling van het wonen en de dagbesteding vind  ik erg leuk.

Ik kom uit Vollenhove, waar ik woon met mijn man, 2 kinderen en onze kat Nala.

Sanne

Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Sanne en ik ben 20 jaar oud. En ik werk sinds 2021 bij Z!N zorgboerderij, hier kijk ik enorm naar uit!!
Mijn hobby’s zijn wandelen met de hond en lekker knutselen. Ik hoop er samen met jullie een hele leuke en leerzame tijd van te maken.

Mijn werk dagen zijn de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Zie ik jullie dan!

Groetjes Sanne.

Mathijs

Ik ben Mathijs Dijk en ik ben 23 jaar oud en woon in Emmeloord samen met mijn ouders. Sinds februari 2022 ben ik begonnen met mijn opleiding Maatschappelijke zorg Niveau 4 (BBL) en heb ik een leer-/werkplaats bij  Z!N Zorgboerderij.
Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een hoveniersbedrijf en als monteur bij een verhuurbedrijf, hier heb ik veel technische ervaring opgedaan.
Ik vind de combinatie van lekker bezig zijn op de boerderij en tegelijkertijd de deelnemers een fijne dag te bezorgen erg leuk.
Mijn hobby’s zijn sporten en sleutelen aan mijn camper. Wanneer het kan trek ik er op uit met mijn camper.

Miriam

Hallo                                                                                        

Ik ben Miriam Vos en kom uit Emmeloord.
Hier woon ik met mijn man Eric, 2 kinderen, onze hond Whiskey en konijn Knabbel.
Sinds 2019 ben ik vrijwilliger bij Zinzorgboerderij. Ik heb het hier super naar mijn Z!n.
Vooral de combinatie van het verzorgen van de dieren en samen met de deelnemers lekker aan het werk te zijn, vind ik top.
In mijn vrije tijd houd ik ervan om te wandelen. Koken en het bakken van cake of taart.
Ik houd er ook van om creatief bezig te zijn, tekenen, droge naald etsen, fotograferen.

Collin

Hallo, mijn naam is Collin Bollen, 32 jaar oud en ik woon samen met mijn vrouw en tweeling in Emmeloord.
Ik ben bij Z!N begonnen in 2017 als stagiair, ik heb een lange tijd de zaterdag groep begeleid en werk nu elke maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag op de dagbesteding. 

Ik vindt het geweldig om samen met anderen lekker aan het werk te zijn en bij Z!N is er altijd iets dat we kunnen, doen dus stil staan doe ik gelukkig niet. Daarnaast is de sfeer geweldig, zijn er toffe deelnemers en een super team die mijn werk fantastisch maken.  

(Ik sta rechts op de foto)