Begeleiders Dagbesteding

Rick & Marissa


Wij zijn Rick & Marissa Boekamp. Wij zijn de zorgboer en zorgboerin van Z!N Zorgboerderij.

Z!N Zorgboerderij heeft op 1 juni 2013 haar deuren officieel geopend als zorgboerderij en kinderboerderij. In het tabblad ‘Foto’s’ kunt u de verbouwing van de boerderij tot zorgboerderij vinden. Wij vinden het van belang dat de boerderij overzichtelijk en gestructureerd is omdat dit ten goede komt aan onze deelnemers. Z!N Zorgboerderij is een kleinschalige zorgboerderij waarbij persoonlijke aandacht een hoge prioriteit heeft.

Rick heeft de opleiding ‘Detail handel niveau 4’ afgerond en is sinds 2013 volledig aan het werk op de boerderij. Marissa heeft de opleiding ‘Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4’ afgerond. Na deze opleiding heeft zij de opleiding ‘Docent Beeldende Kunst en Vormgeving’ op ArtEZ hogeschool voor de kunsten afgerond. Hiermee is zij eerstegraads docent in de beeldende vakken.

Klaasje

Mijn naam is Klaasje, samen met mijn man woon ik in Vollenhove en heb ik 2 dochters. Ondertussen werk ik al weer een paar jaartjes bij Z!N zorgboerderij. Naast het harde werken, lachen we met elkaar en hebben we veel plezier met en van ons werk. Wat ik belangrijk vind is dat de deelnemers na een dag op de boerderij terug kunnen kijken op een gezellige en leerzame dag. Dit creëren we door creatieve opdrachten, het verzorgen van dieren, verkoop in de winkel en andere verschillende werkzaamheden op de boerderij. Het werk met de cliënten doe ik met veel plezier en ik kijk uit naar nog meer Z!Nnige jaren!

Berber

Hallo, mijn naam is Berber
Ik woon in Tjerkgaast en ben 26 jaar.
Sinds 2019 ben ik begeleider bij Z!N zorgboerderij.  Daarnaast studeer ik social work op NHL Stenden in Leeuwarden. Hiervoor heb ik de opleiding MBO Zorg en Leefomgeving afgerond.Verder ben ik ook werkzaam op een melkveehouderij bedrijf waar ik wekelijks de koeien melk en mee werk in de recreatie tak. In mijn vrijetijd ben ik veel bezig met mijn dieren zoals wandelen met de hond en paardrijden. Ik werk met plezier bij Z!N Zorgboerderij ik vindt het leuk om met de deelnemers de dieren te verzorgen, plezier te hebben en van hen alles te leren.

Lisa

Mijn naam is Lisa, een spontane goedlachse poldermeid uit Ens. Momenteel volg ik de opleiding Social Work op het Windesheim. Na een hele leerzame en leuke stage ben ik blijven werken bij Z!N zorgboerderij. Ik ben hier op de even zaterdagen en in de vakanties te vinden. Naast het werken bij Z!N vind ik het erg leuk om te tennissen en te skiën. Bij Z!N vind ik het belangrijk dat de deelnemers hun ei kwijt kunnen. Dat we lachen, spelen, werken en praten met elkaar. Verder vind ik de activiteiten die wij met de deelnemers doen altijd erg leuk en hier proberen we altijd het beste uit te halen. Dit geldt hetzelfde voor het team, dat altijd voor elkaar klaar staat en tegelijkertijd de grootste lol met elkaar kan hebben. Ik heb zin in nog meer waanZ!Nnige jaren werken op de zorgboerderij.

Senna

Hoi allemaal!
Mijn naam is Senna Visser en ik ben 20 jaar oud, ik woon in Leeuwarden en mijn hobby is paardrijden.

Vanaf maart ben ik werkzaam bij Woonz!nnig, en sinds kort ook bij Z!N. Het leukste aan het werken op de dagbesteding vind ik om de deelnemers met een glimlach binnen te zien komen en om samen een leuke dag te hebben.
Groetjes Senna

Collin

Hallo, mijn naam is Collin Bollen, 31 jaar oud en ik woon samen met mijn vrouw in Emmeloord.
Ik ben bij Z!N begonnen in 2017 als stagiair, ik heb een lange tijd de zaterdag groep begeleid en werk nu elke maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag op de dagbesteding. 

Ik vindt het geweldig om samen met anderen lekker aan het werk te zijn en bij Z!N is er altijd iets dat we kunnen doen dus stil staan doe ik gelukkig niet. Daarnaast is de sfeer geweldig, zijn er toffe deelnemers en een super team die mijn werk fantastisch maken.  

(Ik sta rechts op de foto)