Kinderboerderij

Wanneer je langs de zorgboerderij rijdt zie je ze al lopen, de dieren van Z!N Zorgboerderij. Het is een gezellige beestenboel want er zijn paarden, mini shetlanders, knuffelvarkens, cavia’s en schattige teddy-konijnen die er speciaal zijn om te aaien en mee te knuffelen in de daarvoor ingerichte knuffelruimte. Op de kinderboerderij lopen ook schapen, geiten en grappige beesten die lijken op lama’s; alpaca’s! Je hoeft niet bang te zijn dat ze spugen, want dat doen alpaca’s gelukkig niet. Bij de foto’s op de website is het ‘Smoelenboek’ te vinden waarop al onze lieve dieren staan.

Op de kinderboerderij is ook een prachtige speeltuin aangelegd naast het terras zodat de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen op het klimrek, de grote vogelnest schommel of op de trampoline terwijl de ouders even kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Niet alle dieren kunnen op Z!N Zorgboerderij blijven. Daarom worden er soms dieren te koop aangeboden die een nieuw plekje zoeken. Deze dieren kunt u vinden onder het kopje ‘te koop aangeboden’.